Neuroteam.dk
January 27, 2020
Mentorcertificering.dk
July 19, 2016

Unicorn website FØR


Unicorn website EFTER/h3>


Kunde

Forlaget Unicorn

Opgave:

At redesigne website med nyt forslag til visuelt udtryk og kommunikation.

Løsning

En wordpress side der giver et hurtigt og meget visuelt overblik over de produkter der udgivet ved forlaget Unicorn. Målet har været at skabe et visuelt lækkert univers til Mandalas bøgerne. Et univers der indbyder til fordybelse og giver et hurtigt overblik over produkterne.

På siden er anvendt en lidt anderledes slider i toppen. Slideren indeholder flere billeder, hvoraf man med det samme kan se de tre billeder. Unicorn har fået taget professionelle billeder hos fotograf Birthe Wembye og det har været en gave at have et så godt et materiale at arbejde med. Det er af utrolig stor betydning at de billeder der bliver lagt op på et website er af god kvalitet for at fremstå professionel og troværdig.

Website:

Se websitet her


"Forlaget Unicorn har gennem de sidste 11 år udgivet Mandalas malebøger i Danmark, Norge og Sverige. Længe har ønsket været en ny hjemmeside, der varmt og imødekommende kunne præsentere de forskellige titler og fortælle om konceptet. Eva havde fra vores første møde en idé til opbygning af siden og præsentation af malebøgerne. Med de skønne billeder, som fotograf Birthe Vembye har taget, har Eva skabt et skønt univers, som man får lyst til at gå på opdagelse i. Tusinde tak, Eva, for super godt samarbejde som jeg er enormt glad for. "

Kirsten aarup Voss Sørensen, forlaget Unicorn

Logo Unicorn forlag