Min designproces følger normalt 5 trin
Lad mig vise dig hvordan det virker...


1

Opgaven defineres

Vi tager en snak om din opgave. Vi kan mødes live eller tage en snak over telefonen. Opgaven indkredses og jeg stiller relevante spørgsmål til opgaven. Sammen pejler vi os ind på hvilket grafisk udtryk du har brug for og hvad du gerne vil kommunikere til din målgruppe. Jeg beder om at få alt nødvendigt materiale tilsendt via mail. Det kan være logoer, tekst, fotos m.m.


2

Første skitse fase

Jeg researcher på opgaven. Vurderer din tekst og billeder, hvis du vil, og kommer med forslag til forbedringer. Hvis nødvendigt vil jeg henvise til en af mine dygtige samarbejdspartnere. Alt for mange har for lidt fokus på denne vigtige del af kommunikationen. Herefter vil jeg lave de første udkast/skitser som sendes via mail. Vi tales ved om de justeringer der evt. skal foretages. Disse skitser kan se ret færdige ud, men i denne fase er alt åbent og kan justeres.


3

De første justeringer og ideen gøres skarp

Vi tager en snak, som regel over telefonen, om de første skitser. Hvad skal justeres? Er teksten som den skal være? Rammer billederne præcist nok i deres budskab? Er opsætningen som den skal være? Stemmer farverne? Mange ting kan justeres i denne fase og jeg vil hjælpe og rådgive dig hele vejen, så din visuelle kommunikation bliver så skarp og præcis som muligt.


4

Anden og måske en tredje skitsefase

Ud fra hvad vi har snakket om, sætter jeg mig tilbage til skrivebordet og laver nyt/nye udkast som sendes til godkendelse. I nogle tilfælde vil der yderligere være nogle justeringer - dette er tit af tekstmæssig karakter da mange kunder først, efter at have set deres ideer visualiseret, for alvor bliver bevidste om hvad og hvordan der kommunikeres. Med denne nye bevidsthed er der redskaber til at blive endnu skarpere i teksten. Når materialet er godkendt, foretages en sidste korrektur enten af dig eller af en af de dygtige korrekturlæsere jeg samarbejder med. Korrekturrettelserne implementeres. Som udgangspunkt anbefales det at alt tekst ER korrekturlæst INDEN jeg opsætter, for at spare din tid og dine penge - men som sagt, nogle gange sker det, at man kan se sine budskaber med andre øjne, når først de er opsat og opdager at de kan gøres endnu skarpere.
Det fanger vi i denne fase :-)


5

Godkendelse af færdigt design

Det færdige design sendes til godkendelse og evt. en sidste korrektur. Når materialet er godkendt sendes trykfil og alle andre nødvendige filformater til dig. (Ved websites offentliggøres indholdet så siden kan gå live.) Du er glad og tilfreds, fordi jeg har lagt mig i selen for at du bliver det, og så bliver jeg også mega glad. Det er rent trylleri - fra ide - til virkelighed - sikke en magi!

 

Få løst dine opgaver professionelt, effektivt og med godt humør. Her bliver dine ideer hørt og kommunikeret ud efter professionel og konstruktiv sparring. Spar samtidig mange penge på dit markedsføringsbudget ved at hyre en freelance grafiker.