Få et visuelt univers der passer netop til dig og din forretning!

Jeg kan trylle professionelle og smukke løsninger frem digitalt som til tryk.
Websites, alt inden for print, unikke illustrationer, explainer videoer, magasiner m. v.

 
Eva_avatar-2Eva_avatar

Dette siger kunderne

Malene Lyngesen Grønne
Journalist & Marketing Konsulent, Symetri Group
En kreativ grafiker med fingeren på pulsen

Hos Symetri, som leverer komplekse IT løsninger til designvirksomheder i hele Norden og England, har vi et tæt samarbejde med Ivimedia omkring vores grafiske udtryk på både web og tryksager. Samarbejdet, der bygger på flere års tæt relation, har resulteret i en konsekvent og up-to-date designprofil, som slår igennem på alt vores materiale, som har været igennem Ivimedia’s kyndige hænder. Naturligvis med baggrund i den designmanual, som vi hos Symetri, Addnode Group har som grafisk guide.

Opgaverne løses professionelt

Hos Ivimedia har vi hentet hjælp til udformning af fx websites, annoncer, bannere, brochurer, ikoner, pc baggrunde, hele messestande og roll ups, samt kursuskataloger og postkort. Symetri består af flere business units. Et af disse units er Project Services som bl.a. tilbyder apps til en enklere arbejdsproces i byggeindustrien, kaldet BIMeye. I forbindelse med lanceringen af BIMeye.com havde vi stor nytte af Ivimedia, som har en stor del af æren for, hvordan sitet endte med at se ud, både med henblik på det grafiske udtryk, men også hvad angår funktionaliteten og navigering på siden. Som person er Eva Ehler god til at lytte, og ud fra de dessiner, som vi kommunikerer, fanger hun let ideen og udformer en række gode forslag, som vi i fællesskab retter til, indtil vi når det ønskede resultat. Eva Ehler er idérig, kreativ og forholder sig på den gode måde kritisk til opgaverne. Med den rette information til stede, formår hun at løfte opgaverne, så profileringen får den kant, der skal til for at skabe en forskel i kommunikationen til markedet i dag og det bliver professionelt, innovativt og fremtidsorienteret.

Symetri
 

DO THE MAGIC!

Lad ivimedia realisere dit næste projekt ...

Hos ivimedia er du som kunde i centrum og din tilfredshed er min energikilde :-) ivimedia er bredt funderet inden for grafisk design og løser et varieret udbud af kreative opgaver. Så har du en plakat, brochure, visitkort, magasin, illustration, logo, website, webshop, bogopsætning eller trænger du til at få undervisning i Adobepakken? Eller er der andet inden for denne genre du gerne vil have løst? Ivimedia har dygtige samarbejdspartnere inden for foto, tekst, webteknologi m.v., hvilket betyder at vi kan løse dine kommunikations- og markedsføringsopgaver. Du behøver kun at have kontakt ét sted - så tager jeg mig af resten.

Kontakt mig for et uforbindende tilbud på din næste visuelle kommunikationsopgave.

 

RING 26 23 34 72

 

Eller skriv til mig
Udvalgte referencer