Illustration til Barnets bog for Rødekors
September 26, 2021

Explainervideo: Præsentation af FabLab@SCHOOLdks pioneruddannelse (kort version). Produceret, tegnet og indtalt af ivimedia.

Kunde

Fablab at School

Opgave:

Identitet, website, illustration, allround grafiker

Website:

Se hjemmesiden her

Min funktion:

Jeg funger som et internt grafisk bureau for FabLab at School. Jeg laver alt muligt grafisk arbejde lige fra website, brochurer, rollups undervisningsmateriale, illustrationer og videoer. Ligeledes udarbejder jeg materiale og illustrationer til deres Pioneruddannelse.

Dette siger kunden:
"FabLab@SCHOOLdk er et kommunepartnerskab, som understøtter udvikling af teknologiforståelse gennem design og fabrikation i folkeskolen. Vi har brug for en grafiker, som kan samskabe med os om mangfoldige opgaver. Her har ivimedia og Eva Ehler gennem flere år været en uundværlig samarbejdspartner.

Eva har en bred faglig profil med mange forskellige kompetencer. Dertil kreative evner og en krøllet hjerne, som kan udtænke finurlige og værdifulde løsninger. I Eva har vi fundet en samarbejdspartner, som yderst kompetent har skabt vores logoer og flatart grafikker samt layoutet undervisningsmaterialer, brochurer, vejledninger, plakater, hjemmeside, undervisningsforløb, tegnefilm mv. De færdige produkter modtager stor ros hos slutbrugerne, som efterspørger mere af samme høje kvalitet.

Eva har med stor forståelse for vores mission givet vores produkter en stærk grafisk identitet og et visuelt sprog, der på fineste vis understøtter vores aktiviteter og anvendes af både elever, pædagogisk personale, skoleledere og forvaltninger. Hendes kreative og fantasifulde løsninger skaber opmærksomhed og fremmer modtagernes nysgerrighed, hvilket inviterer dem til at interagere med materialerne og deltage i lærings- eller udviklingsprocesserne.

Det er nemt at samarbejde med Eva om opgaverne. Hun er lyttende og fleksibel, når vi står med akutte opgaver med snævre deadlines. Hun indgår gerne i dialoger om udviklingsprojekter, der stadig er i modningsfasen og bidrager her kvalificerende med nye vinkler. Vi tøver ikke med at kontakte ivimedia, når vi står med nye projekter og opgaver, for vi er sikre på, at Eva leverer løsninger, der til fulde lever op til vores ønsker og behov.
Hanne Voldborg Andersen, National koordinator for FabLab@SCHOOLdk