Latinerkvarteret Aarhus
May 16, 2016
Virkelyst.nu
May 11, 2016

Opgave

Talentspejderne har løbende fået løst opgaver hos ivimedia. Opgaverne spænder lige fra websites til brochurer til mapper med undervisningsmateriale, hvor alt indhold er blevet sat op, til at lave en designmanual der dækker brug af logo, farver, fonte, tegnestil og hvordan disse bruges på brevpapir, plakater, annoncer, mail og på websitet.

Min rolle

At opbygge en identitet til Talentspejderne udtrykt i en designmanual. At lave et brugervenligt website der også fungerer som en portal for lokalforeninger, således at de kan oprette og vedligeholde Deres egne websites samt at lave instruktions materiale hertil. Websitet indeholder også en shop. På website projektet har jeg fungeret som projektleder og designer for mine samarbejdspartnere der har leveret den tekniske del af opgaven. Jeg har også leveret sparring til det tekstlige indhold. Dertil kommer en lang række grafiske opgaver som som flyers, plakater og brochurer.

løsning

Et website i lys, venlig og enkel stil der kommunikerer via. naturlige og troværdige billeder. Samt korte tekster med klart og tydeligt budskab. Det er utroligt vigtigt at talentspejderne i henvendelsen til sin målgruppe forholder sig positiv og løsnings orienteret. Således skal der hellere vises resultater og processer, både i tekst og billeder. Talentspejderne kan finde evner og talenter på rigtige unge mennesker der eksisterer i virkeligheden og det er dette der skal afspejles i fotostilen som skal være afslappet og jordnært fx som i nedenstående billede med en mentee sammen med sin mentor.

Talentspejderne: Mentor med mentee