It, medier og læring
June 24, 2016
Lundorf
June 24, 2016

Opgave

At lave en messestand

Min rolle

At komme med ideoplæg og visualisere ideen til en messestand.

Løsning

Selv om denne opgave ligger nogle år tilbage har jeg lyst til at vise den, da den stadig er et godt eksempel på hvordan der kan tænkes konceptuelt, når der skal laves en messestand. De overvejelser der gik forud for standen var blandt anden højden i rummet. Hvis du kigger nærmere på billedet i midten vil du opdage at AS3 Companies var nogle af de eneste på denne messe, der udnyttede højden på standen, hvilket gjorde at Deres logo og budskaber kunne ses på lang afstand og ikke druknede i mængden af menneskehoveder. Jeg lavede først en 3D visualisering i Photoshop - kan ses på billedet til venstre. Billedet i midten viser hvordan den endelige stand kom til at se ud.

Den gode ide med et rødt æble

Messen der skulle holdes i efteråret, blev planlagt allerede om sommeren. Det vil sige at vi var i god tid. Det gav mulighed for at udnytte et spændende koncept - at få AS3 logo præget naturligt ind i æbleskrællen. Teknikken gik ud på at sætte en voks på et æble der vokser på træet og som skal modnes bla. via solens lys. Når æblet er modnet plukkes det og voksen tages af og på æblet fremstår logoet nu naturligt på æbleskrællen. Da det var efterår, havde mange valgt at tage æbler med på deres stande - men da AS3s æbler skilte sig ud gav det en anledning til at få en snak sat igang med folk.

Handouts

Selvfølgelig er det en god ide at have noget materiale at dele ud af , når man er på en messe. Så udover messestanden lavede jeg både flyers og en avis til AS3 der kunne uddeles. Jeg producerede også en lille powerpointpræsentation der kunne stå og køre i baggrunden med vigtige budskaber på.