Har du brug for et nyt website?

Jeg kan hjælpe dig fra den sprøde startidé, til et smukt færdigt resultalt.
Mit brede netværk af samarbejdspartnere gør at jeg hjælpe dig med tekster og gode billeder til dit website.

Se længere nede på siden for redesign af eksisterende website.

Jeg tilbyder 3 eksempler på pakkeløsninger

Alle website er lavet i wordpress der er et af verdens mest benyttede systemer til at opbyggning af hjemmesider. WordPress udmærker sig ved, at det er nemt at tage i brug, har uendeligt mange tekniske features, et enormt udvalg af designskabeloner og er meget vel-dokumenteret. Med wn hjemmeside i wordpress og den template jeg bruger, er det meget nemt for dig efterfølgende selv at opdatere din hjemmeside. jeg viser dig naturligvis hvordan, når siden er færdig. Kontakt mig for at få en snak og et uforpligtigende tilbud.

Som udgangspunkt leverer du selv tekst og billeder. Men mangler du dette finder vi en løsning.

Har du brug for et redesign af dit website?

Det er et af mine specialer. med udgangspunkt i dit eksisterende brand, får du løftet dine gamle side ind i nutiden.
oerelaegerne-foeroerelaegerne-efter

Dette siger kunderne

Malene Lyngesen Grønne
Journalist & Marketing Konsulent, Symetri Group
En kreativ grafiker med fingeren på pulsen

Hos Symetri, som leverer komplekse IT løsninger til designvirksomheder i hele Norden og England, har vi et tæt samarbejde med Ivimedia omkring vores grafiske udtryk på både web og tryksager. Samarbejdet, der bygger på flere års tæt relation, har resulteret i en konsekvent og up-to-date designprofil, som slår igennem på alt vores materiale, som har været igennem Ivimedia’s kyndige hænder. Naturligvis med baggrund i den designmanual, som vi hos Symetri, Addnode Group har som grafisk guide.

Opgaverne løses professionelt

Hos Ivimedia har vi hentet hjælp til udformning af fx websites, annoncer, bannere, brochurer, ikoner, pc baggrunde, hele messestande og roll ups, samt kursuskataloger og postkort. Symetri består af flere business units. Et af disse units er Project Services som bl.a. tilbyder apps til en enklere arbejdsproces i byggeindustrien, kaldet BIMeye. I forbindelse med lanceringen af BIMeye.com havde vi stor nytte af Ivimedia, som har en stor del af æren for, hvordan sitet endte med at se ud, både med henblik på det grafiske udtryk, men også hvad angår funktionaliteten og navigering på siden. Som person er Eva Ehler god til at lytte, og ud fra de dessiner, som vi kommunikerer, fanger hun let ideen og udformer en række gode forslag, som vi i fællesskab retter til, indtil vi når det ønskede resultat. Eva Ehler er idérig, kreativ og forholder sig på den gode måde kritisk til opgaverne. Med den rette information til stede, formår hun at løfte opgaverne, så profileringen får den kant, der skal til for at skabe en forskel i kommunikationen til markedet i dag og det bliver professionelt, innovativt og fremtidsorienteret.

Symetri
 

DO THE MAGIC!

Lad ivimedia realisere dit næste projekt ...

Hos ivimedia er du som kunde i centrum og din tilfredshed er min energikilde :-) ivimedia er bredt funderet inden for grafisk design og løser et varieret udbud af kreative opgaver. Så har du en plakat, brochure, visitkort, magasin, illustration, logo, website, webshop eller bogopsætning?
Ivimedia har dygtige og kreative samarbejdspartnere, hvilket gør at du kun behøver kun at have kontakt ét sted - så tager jeg mig af resten.

Kontakt mig for et uforbindende tilbud på din næste visuelle kommunikationsopgave.

 

RING 26 23 34 72

 

Eller skriv til mig
Udvalgte referencer