Neuroteam.dk
January 27, 2020
Forlaget Unicorn
April 18, 2017

Opgave

At lave et website med tilhørende webshop samt brandidentitet.

Min rolle

Min primære rolle har været at give sparring til Søren Karup der har skabt Gin Heroes i forhold til historie, udtryk, farver og budskaber på hjemmesiden. Hjemmesiden er blevet opbygget i Wordpress og anvender en skabelon der er let at lave tilrettelser i, når mit arbejde er færdigt :-).

Løsning

Da Gin Heroes kom til mig var logo og etikette til flasker færdig designet. Søren Krarup ønskede et website til sin Gin som også skulle kunne fungere som webshop. Jeg har hjulpet Søren med ideen om at indtage Danmarks natur med sin Gin og bygge et slogan der hedder "From the Nature of Denmark to You). Jeg har fungeret som projektleder og har samarbejdet med nogle super dygtige mennesker i mit netværk på LYNfabrikken. Jonas Høholdt er en meget dygtig timelapse fotograf, har lavet den usædvanlige smukke video i knivskarpe farver til Gin Heroes filmen. Christian B. fra Yellows har taget de smukke produktfotos af ginflaskerne og og Nils-Ole Schmidt har stået for dine fine composeting af ginflaskerne over på videoen. Jeg har flettet det hele sammen og designet websitet og hjulpet med at udvælge de smukke fotos som Søren Glerup har taget så de indgik i en højere enhed.

I dag har Gin Heroes fået et helt andet udtryk men stadig med Danmarks natur som udgangspunkt. Og det nye udtryk (2021) er både smukt og tidsmoderne. Og selv om det ikke er mig der har lavet det nye, viser jeg stadig det jeg lavede for jeg syntes det er et knagende godt eksempel på et smukt samarbejde imellem mig og mine samarbejdspartnere :-).