Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ivimedia.dk/public_html/picsforkids/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254
Picsforkids

"Husk livet er et eventyr
- spring ud i det!"

Picsforkids er et forlag etableret af Eva Ehler for at kunne selvudgive bøger. Den første bog der er kommet til verden er en børnebog Hesten, Pigen og Snottrolden der er en smukt illustreret bog med en eventyrlig handling for børn i alderen 4-10 år. En ny bog Ædeprinsessen er undervejs og du kan følge bogens proces enten på Pics for kids facebook side eller på bloggen på dette webstie.

Ædeprinsessen - ny popupbog på vej

Ædeprinsessen er i sin tid startet som en lille modellervoksfilm lavet på Danmarks Designskole og siden solgt til Danmarks Radio B&U. Efter Hesten, Pigen og Snottrolden fik jeg lyst til at lave en PopUp bog og syntes det var oplagt at tage fat i historien om Ædeprinsessen.

Hvornår bogen bliver færdig ved jeg ikke, men du vil kunne følge processen på bloggen her på siden :-)

Hesten, Pigen og Snottrolden

Eventyret handler om:

Det næsten klassiske eventyr handler om:

Venskabet imellem en pige og en grøn hest. Den grønne hest lever i en smuk dal. Den drømmer om at opleve verden men den golde ørken rundt om dalen forhindrer hesten i at kunne drage på eventyr. Men en dag kommer der en pige forbi, på sit flyvende tæppe, og eventyret kan begynde.

'

På deres færd møder de en fæl snottrold, der får fanget hesten. Det lykkes pigen med hjælp fra en engel at befri hesten. Men befrielsen er ikke nem og er fuld af overraskelser. Heldigvis slipper de begge i god behold væk fra slottet og med styrket venskab kan de flyve ud på nye eventyr.

Køb bogen på bogens hjemmeside - klik her

Bogen har sin egen hjemmeside som du kan finde her og hvor du også kan downloade tegninger til at farvelægge fra.