Tilfredse kunder, er det jeg lever af
Med dine ønsker i centrum, leverer jeg kreative og funktionelle løsninger inden for grafik, webdesign, webshopdesign, illustration eller undervisning. Jeg har baggrund som designer inden for visuel kommunikation, samt en uddannelse som lærer og har læst en fleksibel master i IKT og læring samt digitale medier. Jeg har over 10 års erfaring med grafisk design og har undervist i Adobe pakken igennem mange år for bla. Futurecom Aarhus og Softworld.

Værdier: Engagement, Passion, Kreativitet, Humor, Kvalitet, Tilfredshed, Glæde.


LYNfabrikkenTil dagligt holder jeg til i det fantastiske kontorfællesskab på LYNfabrikken i Aarhus. Her har jeg 39 skønne LYNkollegaer at sparre med og du er altid velkommen til at kigge forbi vores hyggelige café til en kop te :-)

Adressen er:
LYNfabrikken
Verstergade 49
8000 Aarhus C

Dette siger kunderne...


 • Forlaget Unicorn har gennem de sidste 11 år udgivet Mandalas malebøger i Danmark, Norge og Sverige. Længe har ønsket været en ny hjemmeside, der varmt og imødekommende kunne præsentere de forskellige titler og fortælle om konceptet. Eva havde fra vores første møde en idé til opbygning af siden og præsentation af malebøgerne. Med de skønne billeder, som fotograf Birthe Vembye har taget, har Eva skabt et skønt univers, som man får lyst til at gå på opdagelse i. Tusinde tak, Eva, for super godt samarbejde og en hjemmeside, som jeg er enormt glad for .
 • Processen omkring ny hjemmeside er, for mig, både spændende og frustrerende, fordi det er mit hjerteblod der skal beskrives og illustreres, så det skal være helt perfekt. Og til trods for at jeg er den der kender min forretning allerbedst, kan jeg ikke selv lave mine hjemmesider, fordi jeg ikke har kompetencerne til det. Derfor er jeg afhængig af at andre kan omsætte mine tanker og ideer i praksis. Og det kan Eva. Det at hun ikke går på kompromis gør mig tryg. Hun vil ikke lave noget hun ikke selv kan stå 100% inde for. Hvilket kan opleves irriterende i starten, når jeg synes jeg har en god idé som hun ikke vil lave. Men faktisk ender hendes forslag altid med at være langt bedre end noget jeg kunne have forestillet mig. .
 • En kreativ grafiker med fingeren på pulsen. Hos Symetri, som leverer komplekse IT løsninger til designvirksomheder i hele Norden og England, har vi et tæt samarbejde med Ivimedia omkring vores grafiske udtryk på både web og tryksager. Samarbejdet, der bygger på flere års tæt relation, har resulteret i en konsekvent og up-to-date designprofil, som slår igennem på alt vores materiale, som har været igennem Ivimedia’s kyndige hænder. Naturligvis med baggrund i den designmanual, som vi hos Symetri, Addnode Group har som grafisk guide. Opgaverne løses professionelt. Hos Ivimedia har vi hentet hjælp til udformning af fx websites, annoncer, bannere, brochurer, ikoner, pc baggrunde, hele messestande og roll ups, samt kursuskataloger og postkort. Symetri består af flere business units. Et af disse units er Project Services som bl.a. tilbyder apps til en enklere arbejdsproces i byggeindustrien, kaldet BIMeye. I forbindelse med lanceringen af BIMeye.com havde vi stor nytte af Ivimedia, som har en stor del af æren for, hvordan sitet endte med at se ud, både med henblik på det grafiske udtryk, men også hvad angår funktionaliteten og navigering på siden. Som person er Eva Ehler god til at lytte, og ud fra de dessiner, som vi kommunikerer, fanger hun let ideen og udformer en række gode forslag, som vi i fællesskab retter til, indtil vi når det ønskede resultat. Eva Ehler er idérig, kreativ og forholder sig på den gode måde kritisk til opgaverne. Med den rette information til stede, formår hun at løfte opgaverne, så profileringen får den kant, der skal til for at skabe en forskel i kommunikationen til markedet i dag og det bliver professionelt, innovativt og fremtidsorienteret.
  Malene Lyngesen Grønne, Journalist & Marketing Konsulent
  Symetri Group
 • Der findes et utal af webdesignere, grafikere og kreative personer i Danmark. Men hvor finder man en leverandør som kan tilbyde hele pakken? Som leder af en landsdækkende humanitær organisation er jeg også nødt til at tænke på økonomien. Men hvor får man mest for pengene? Vi har haft et flerårigt samarbejde med Ivimedia. De er vores allround leverandør. Vi har fået en fantastisk flot og brugbar hjemmeside som bliver rost til skyerne af vores brugere. Vores tryksager og hjemmeside har en rød tråd og er professionelt udarbejdet. Alt lavet til en fair pris. Jeg kan derfor kun give Ivimedia vores bedste anbefalinger!
  Tom Thinggaard Pedersen, Sekretariatschef
  Landsforeningen Talentspejderne
 • Da jeg skulle redesigne min hjemmeside fra bunden og skabe et nyt og tidssvarende udtryk, valgte jeg ivimedia, som tidligere havde lavet en illustration for mig. Eva fik hurtigt en god opfattelse af, hvilken type virksomhed jeg har og hvad min hjemmeside skulle signalere. Hun skabte en overordnet stil, som hun lod gennemsyre alle sider, samtidig med at de fik deres eget emnerelevante præg. Eva gav kvalificeret, faglig sparring til både det visuelle udtryk og teksternes skarphed. Både ved den første illustration og i samarbejdet omkring min nye hjemmeside, har jeg følt mig fuldstændig tryg ved Evas arbejde, ligesom jeg har været taknemmelig for hendes skarpe input, der har været med til at løfte hjemmesiden på såvel billed- som tekstfronten. Der er ingen tvivl om, at min hjemmeside fortsat skal udvikles i samarbejde med ivimedia og jeg kan varmt anbefale, at andre gør det samme.
 • Ivimedia var en rigtig god sparringspartner, da jeg skulle have flyttet min gamle hjemmeside over på wordpress. Jeg fik en masse relevante spørgsmål at tænke over, og ret hurtigt var jeg blevet ”set” og der blev skabt det helt rigtige univers til mit firma. Forløbet var meget professionelt og det var rart, at jeg hele tiden kunne følge med via min egen computer, hjemmefra. Hurtige justeringer kunne på den måde ske over telefonen. Eva har et skarpt grafisk øje og hun kan bare sit kram!.

Kontakt mig på 26233472 eller send en mail og få et uforbindende tilbud.

Dit Navn (skal udfyldes)

Din Email (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Emne

Din besked