2100Happines specialdesignet webshop
July 22, 2016
Djævleøens hemmelighed
April 18, 2017
Show all

iridium waterproof communication systems

Iridium visualisering

Iridium visualisering

Iridium schematic

Iridium schematic


Opgave

Iridium ønskede at få en infografik over, hvordan deres trådløse kommunikationsudstyr fungerer, for at kunne skabe et godt og enkelt overblik for deres kunder. De har fået opsætning til et nyhedsbrev og så justeret og redesignet deres logo, således at det kan anvendes til alle formål.

Min rolle

Min primære rolle har været at visualisere iridiums ide om hvordan en infografik over deres trådløse kommunikation kunne se ud. Udfordringen har været at forstå et teknisk system der ligger fjernt fra min hverdag og samtidig at sørge for at forenkle en teknisk kompleksitet så infografikken fremstår så enkel som muligt.

Løsning

Infografikken er blevet tegnet i Illustrator som vektorgrafik og elementer kan således genbruges og forstørres efter behov. Skabelonen til Nyhedsbrevet er lavet i InDesign da nyhedsbreve dels skal kunne trykkes og dels blive sendt ud som en PDF vedhæftete udsendt mails. Logoet et blevet rentegnet i Illustrator og gjort til vektorgrafik og iridium har fået en lille logomanual til deres logo, således at de ikke bliver i tvivl om hvilke farver der anvendes.